ABOUTO MENI I BLOGU- Ja  sam Jelena,po struci sam kozmetičar-estetičar,zbog čega je i nastala moja ljubav prema čitanju blogova a kasnije i pisanju.Moj poslovni san je da otvorim ogroman spa studio,i nadam se da će se ostvariti! Blog je nastao 14.03.2013. godine,ali nisam bila redovna i imala sam mnogo prekida. Rećićemo da nisam uspela da se organizujem.
Ovaj blog je baziran na lepoti i svemu što ona nosi,ali će takođe biti lifestyle postova kao i postova za mame jer će uskoro na svet doći jedna mala devojčica (tako kazu (:  ) i verovatno ću deliti svoja iskustva sa vama.Postove objavljujem jednom nedeljno za sad,mozda bude neki bonus jer ne znam šta me čeka kada dođe beba na svet.Nadam se da ćemo se lepo družiti i razmenjivati iskustva i savete!


E sada malo o pravilima:
PR&DISCLAIMER- Proizvode koje koristim su ili kupljeni ili PR proizvodi,što će i biti naglašeno.Nemam nikakvu nameru da hvalim nesto što je PR a nije ok proizvod samo zato što je to plaćeno.

COPYRIGHT- Sav sadržaj sa ovog bloga je moj i molim da me predhodno kontaktirate,ukoliko se nalazi nešto što nije moje BIĆE NAGLAŠENO!
Prijavite se da dobijete post na mail!

FB

Instagram